Snapchat-1460033660.jpg

Hej

Hjertelig velkommen til min blog. Jeg skriver om feminitet, moderskab, nærvær til store og små og parforholdet. Håber du vil nyde læsningen!

Det positive skriv om at være nybagt mor

Det positive skriv om at være nybagt mor

Min mor og jeg ligger på sofaen, lyset er slukket, solen er lige så stille ved at stå op, og veen er ved at aftage, da min mor siger "Kan du høre fuglene?". Ja, det kan jeg, og min fødehjerne registrerer også hvor smukt det egentligt er; at ligge her med veer tidligt en juni morgen, og så høre fuglene kvidre uden for vinduet.

Fokusere på det positive ved at nybagt mor

Der er gået lidt over 7 uger siden den juni morgen, hvor Felix kom til verden, og det er helt fantastisk at være nybagt mor og en lille ny familie. Min veninde, som selv er gravid, sagde til mig, at hun var så glad for at høre en positiv fødselsberetning, og at jeg overordnet har det godt med at være nybagt mor. Hun hørte så mange negative fortællinger og følelser hele tiden, hvilket jo ikke fik hende til at glæde sig vildt meget til selv at blive mor.

Derfor skal vi fokusere på det positive ved at være blevet en nybagt mor :) Så vi kan dele de gode oplevelser med hinanden og glæde os på hinandens vejne.

Sikke en forelskelse der sker som nybagt mor

Det mest fantastiske er denne her enorme store kærlighed, jeg føler for dette lille barn. Det er en helt ny slags kærlighed, vildere end den mest hjerteskærende nyforelskelse. Det er en vildt stor forelskelse, som bare bliver større og større for hver dag, der går, og den minder ikke om noget, jeg har prøvet før. Tænk, at jeg kan elske sådan et lille menneske så meget!

Jon er bare blevet endnu mere lækker, sød, sjov og kærlig i mine øjne, efter at han er blevet far. Mit hjerte smelter, hver gang jeg ser mine to drenge sammen, og at Jon deltager så aktivt i alt omkring vores søn, er virkelig virkelig fantastisk.

Oplevelsen af en stor samhørighed som nybagt mor med min lille søn

Jeg oplever en samhørighed med Felix, som jeg næsten ikke kan beskrive. Underligt at tænke på at vi jo faktisk kender lidt hinanden, bare fordi han har ligget inde i min mave i 9 måneder. Det er en vidunderlig følelse at ligge tæt med ham om natten og amme eller at sidde med ham i mine arme og mærke denne helt specielle samhørighed og nærvær.

Lige så meget som jeg nyder de stille stunder alene eller sammen med Jon, når Felix sover, lige så meget glæder jeg mig til, at han vågner igen, så jeg kan kigge på ham, snakke med ham og bare være sammen med ham.

At finde tøj frem fra skuffen til min skønne lille dreng og give ham det på, nyder jeg, og jeg kan næsten ikke vente med at gå i gang med den næste størrelse, for han ser så sød ud i alt slags tøj.

Bare det at være sammen, være til stede lige her og lige nu, er helt fantastisk og har fået en ny betydning efter Felix er kommet til verden. Jeg kunne bruge timevis på at sidde og kigge på ham og pludre med ham, men der skal selvfølgelig noget mad indenbords og et toilet, der skal besøges en gang imellem :)

Det er så fantastisk at mærke al den omsorg, opmærksomhed og kærlighed, vi får fra vores familier og venner. Det er skønt at vide, at der er så mange mennesker omkring os, som vil lære vores søn at kende og som vil være hans netværk.

Nu hører jeg fuglene kvidre, når jeg ligger i sengen og småblunder, mens jeg ammer. Jeg mindes morgenen den 6. juni 2017. Jeg kigger ned på min lille dreng og mærker bare denne store, store ubeskrivelige kærlighed til ham. 

Derfor er åbenhed omkring børns seksualitet så vigtig!

Derfor er åbenhed omkring børns seksualitet så vigtig!

Mere ro omkring min ammeetablering - del 2

Mere ro omkring min ammeetablering - del 2